Όροι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτας από αποιαδήποτε τράπεζα ( Visa, MasterCard, Maestro) με απόλυτη ασφάλεια.

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της "Eurobank”.

Η Eurobank έχει υιοθετήσει προηγμένα πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης που προστατεύουν τη μεταφορά των ευαίσθητων δεδομένων σας στο διαδίκτυο.

Μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα της τράπεζας, όπου θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τα εξής στοιχεία: αριθμός και τύπος κάρτας, ονοματεπώνυμο κατόχου (όπως αναγράφεται στην κάρτα), ημερομηνία λήξης και CVV2 ή CVC2.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Η κατάθεση / έμβασμα πραγματοποιείται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank, με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση". Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας:

EUROBANK

Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0020 17020 1583 439

IBAN Λογαριασμού: GR 200 2600 2000 0017 0201 5834 39

Δικαιούχος: ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΜΟΝ ΙΚΕ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το olive-era.gr.

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα olive-era.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους των συναλλαγών. Η ισχύς των νέων όρων ξεκινά με την ανάρτηση τους στο site