Η Olive Era

Η σύγχρονη έρευνα έχει ανακαλύψει προσφάτως τις ευεργετικές επιδράσεις των ιδιοτήτων του ελαιόλαδου, ως «ελιξίριο» υγείας και ομορφιάς. Εδώ και αιώνες το ελαιόλαδο χρησιμοποιείτο στην Ελλάδα για διάφορες εφαρμογές με σκοπό τη φροντίδα των μαλλιών και του σώματος.

Με την αξιοποίηση των πολλαπλών χαρακτηριστικών του, η OLIVEERA™ δημιούργησε μια πλήρη σειρά προϊόντων φροντίδας με βασικό συστατικό τους το ελαιόλαδο σε συνδυασμό με ποικιλία ελληνικών βοτάνων και εκχυλισμάτων.

Πλούσια πηγή της προβιταμίνης A, των βιταμινών K και E, και άλλων ισχυρών αντιοξειδωτικών, το ελαιόλαδο επιδρά ευεργετικά στα μαλλιά και το δέρμα, θρέφοντας, ενυδατώνοντας, ενδυναμώνοντας και καταπολεμώντας τη γήρανση και τις ρυτίδες, καθώς και την καταστροφή που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, ενώ παρέχει προστασία και από τις ακτίνες του ήλιου.

Το μεσογειακό κλίμα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ελληνικού τοπίου προσφέρουν ιδιαίτερες ιδιότητες στο βασικό συστατικό των προϊόντων φροντίδας και ομορφιάς OLIVEERA™, που, μέσω της χρήσης τους, ενδυναμώνουν την αίσθηση αναζωογόνησης και διέγερσης.

Η ελληνική φύση συναντά την ιαματική θεραπεία. Καλώς ήλθατε στην εποχή της ελιάς!