Αποστολές

Τρόποι αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της OliveEra (www.olive-era.gr) προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αποστολή στη διεύθυνση που θα υποδείξετε με courier 

Η παραγγελία σας αποστέλλεται σε οποιαδήποτε διεύθυνση επιθυμείτε. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με SMS το πρωί της ημέρας παραλαβής του δέματός σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραμείνει το δέμα σας στο υποκατάστημα της ταχυμεταφορικής, παρακαλούμε λάβετε υπόψη πως ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός δέματος ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ή 7 ημερολογιακές ημέρες.

Αποστολή σε υποκατάστημα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ 

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε υποκατάστημα του δικτύου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΡΟΜΙΚΗΣ. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με SMS εφόσον το δέμα σας είναι έτοιμο προς παραλαβή στο υποκατάστημα που έχετε επιλέξει. Ο μέγιστος χρόνος παραμονής των αποστολών στο υποκατάστημα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ή 7 ημερολογιακές ημέρες. Δείτε τα σημεία εξυπηρέτησης όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς.

Θα πρέπει να μας ενημερώνετε μέσω e-mail ότι είστε ενήμερος και επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραμείνει ή όχι ενεργή.

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους.

Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε σχετικό email που θα επιβεβαιώνει την αποστολή της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας (+30 211 18 21 971, ή μέσω email στο info@olive-era.gr για οποιαδήποτε πληροφορία.

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω του courier Γενικη Ταχυδρομική στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η παραγγελία σας αποστέλλεται σε οποιαδήποτε διεύθυνση επιθυμείτε εντός και εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης , σε χώρες όπως Αμερική, Καναδά, Αγγλία, Ισραήλ και Μαλαισία με την εταιρεία DHL GREECE.